Vissza a kezdőlapra !  Mondeo balesetek, törések, crash, accident.  Az igazi típus hűség példája

 

Képzeljétek, a férfiak uralta Mondeo-s forumban megjelent egyszer egy kedves hölgy és bejelentette, hogy volt egy kis balesete és szüksége lenne pár dologra. Ezután szépen, mint egy bevásárló listán szokás, módszeresen felsorolta az összes karosszéria elemet. De nem ám összevissza. Szépen párban, amiből volt jobbos-balos azt úgy rendezte, aminél az első-hátsó vezérelv működött azt aszerint, a tetőt kénytelen volt magába hagyni. Az esemény pontosan nem reprodukálható, egy kanyar kiegyenesítése és pár átfordulás után a jobb oldali első ajtó ablaka egészben maradt (sajna más nem).

Mindenkibe belefagyott a hozzászólási kedv. Volt, aki félénken megállapította, hogy talán ez nem is volt olyan kis baleset lehetett. Igyekeztünk segíteni. A képeket megnézve láthatjuk, hogy milyen sok energia elnyelő cella veszi körül az utasteret, ezek felőrlik a becsapódás energiáját.

Az eset mondanivalója, hogy Hősnőnk Mondeojába vetett bizalma nem rendült meg, inkább megerősödött. Mintegy típushűséget fogadva, újjá akarja építetni a Mondeo-t, ami testőrként a szó legszorosabb értelmében testével, karosszériájával védte őt. Többünk nevébe kívánok Neki ehhez kitartást és pénzt, pénzt, pénzt. Így kell szeretni egy Mondeo-t, példát kaptunk az elkötelezettségről.

ui.: az újjáépítés sikeresen megtörtént, bár közben volt pár izgalmas pillanat, amikor a hegesztés közben kigyúlladt a habszigetelés :-)

                                                                                                    Tisztelettel                        ND                                               Mondeo balesetek, törések, crash, accident.