Vissza a kezdőlapra !  Mondeo balesetek, törések, crash, accident.  Óvjuk gyerek utasainkat!

 

 

A hír: " Két személygépkocsi karambolozott szeptember 14-én kora reggel Ecseren,  a Bajcsy-Zsilinszky úton. Az ütközés következtében az egyik autó, egy Opel Rekord villanyoszlopnak csapódott. Utasai közül egy gyermek súlyos, két másik utas könnyű sérülést szenvedett. A Ford Mondeo utasai sértetlenül úszták meg a balesetet."  Forrás - Fotó: Csámpai Attila (Fővárosi Tűzoltó-parancsokság)

Az Opel utasai mintha nem használtak volna biztonsági övet. Mindkét oldalon belülről kifelé van a szélvédő űvege törve ;-( Akkor nem nagyon csodálkoznék, ha a gyerek sem volt bekötve és megsérült. ;-((( Legalábbis az utasoldali első ülés érdekes helyzetben áll. Ha ezt egy gyerek becsapódása okozta, akkor lett vona mit csillapítania egy gyerekülésnek. ;-(

 

A képen nem látni jól, de a felni és a gumi is tropa. De az utasai sértetenek. A Mondeosok védőangyala ott sűrgölődött körülöttük ;-) Hisz a Mondi is fehérbe öltözött. ;-)

v40916, v50121,

 

Tény, hogy az igazi ellenfél a villanyoszlop volt. De láttunk mi már ilyet Mondeoval kidöntve is ;-). Remélhetőleg a sérült gyerek utas hamar felgyógyul és nem történt maradandó sérülése.

                                                          ND                    Mondeo balesetek, törések, crash, accident.