Vissza a kezdőlapra !  Mondeo balesetek, törések, crash, accident.    Biztonságiövedet kösd be mindig !

 

 

 

Látható mivel kell számolni, ha egy kis jégtánc után

 a szédült Mondeonk egy 70 cm-es átmérőjű fába kapaszkodva piheni ki magát.

 

 

 

A tulajdonos "vallomása":

"A sérülést egy fa okozta (kb 70 cm-es átmérőjű). A fő útról, ami egyébként csont száraz volt, le akartam kanyarodni egy kisebb utcába. Amihez majdnem teljesen vissza kellett volna fordulnom. A két út találkozása teljesen fel volt fagyva, de ezt már csak akkor vettem észre amikor ráfordultam a jégre. ( Éjszaka történt a dolog, nem egy túl jól kivilágított helyen... ) Ahogy a kerék ráfutott a jégre az autó elindult egyenesen a szemben lévő fa felé. kb. fél másodperc és már pukkant is az autó."

(Figyeljük meg, hogy a motorháztető most is púpusodik, védelmi zónát képezve.)

 

 

 

 

 

 

 

 

"Kb 50 km/h-val mehettem. Én észre se vettem hogy kinyílt a légzsák, csak már akkor mikor leengedett. szóval hozzá se értem, pedig be sem voltam kötve! A szélvédőt a mellettem utazó illető fejelte ki. Ő sem volt bekötve, de a légzsákhoz ő sem ért hozzá. Felette felcsúszott és az üveg fogta meg, szerencsére. Neki egy pár napig voltak kékfoltjai..."

Kiemelném az üzenet lényegét:

MÉG KIS TÁVOLSÁGRA IS         ÉS KIS SEBESSÉG ESETÉN IS        BE  KELL KÖTNI A BIZTONSÁGI ÖVEKET !!!

MINDENKIT HAZAVÁRNAK  !!!

                                        Köszönet a tulajnak az infoért.                      Üdv                ND

v040713, v050309,                                                                                                                                                                               Mondeo balesetek, törések, crash, accident.