Vissza a kezdőlapra !      Egy enyhe ívű kanyarban halt meg ..

 

 

 

Egy ember meghalt, kettő pedig megsérült, amikor felborult egy Ford személyautó vasárnap hajnalban a Lakitelekről Szentkirályra vezető úton.

Majd a szerencsétlenül járt autóba később még egy kisteherautó is belerohant – tudta meg az OBJEKTÍV Hírügynökség a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletétől.

A helyszínen tulajdonképpen két baleset történt egymást követően mintegy félóra eltéréssel. A helyszínelés adatai szerint hajnali fél egy körül egy Ford Mondeo haladt három utasával Szentkirály felől Lakitelek irányába amikor az első baleset történt.

 

 

 

 

 

 

A sofőr a helyszíni nyomok alapján túl gyorsan hajtott, ezért egy enyhe ívű útkanyarulatban a járműve kisodródott, az útárokba borult, majd onnan az úttestre visszacsapódva a tetejére borulva állt meg.

A Fordot vezető 24 éves szentkirályi fiatalember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Utasai – egy 38 és egy 35 éves szentkirályi férfi – könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

 

 

 

 

A szerencsétlenség után mintegy fél órával egy Ford Tranzit haladt arra a sötét útszakaszon és bár a szemből fénykürtözött neki egy másik jármű, hogy vészhelyzet van, a sofőr későn vette észre a sávjában lévő autóroncsot, ezért beleszaladt.

A sérültek akkorra már nem voltak a járműben, a teherautó 48 éves vezetője pedig megúszta kisebb karcolásokkal az ütközést. A két baleset helyszínelése órákig eltartott. A karambolok pontos körülményeit igazságügyi műszaki szakértő vizsgálja.

A fotók Tóth László felvételei.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2003. november 16.

Gy. Mészáros Ágnes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kocsi egyben van, látszólag nincs nagyon összetörve, mégis  meghalt a vezető.

A két utas kisebb sérüléssel megúszta.

Kérdések:       Be volt kötve a vezető? A légzsák csak ennyit véd ?

Eddig nagyobb volt a bizodalmam  :-(((

                                                    ND

v050309,                                                                      Mondeo balesetek, törések, crash, accident.