Vissza a kezdőlapra !  Mondeo balesetek, törések, crash, accident.  Kamion attak

 

Személygépkocsival ütközött és szalagkorlátot tarolt le egy kamion 2004. október 25.-én. A Nagykőrösi úton, a Határ úti felüljárónál a kamion mintegy 50 méteren keresztül maga alá gyűrte a szalagkorlátot, miután ismeretlen okokból összeütközött egy Mondeoval. A kamion a rézsűs töltésoldalra csúszva 25-30 fokos szögben megdőlve állt meg, a rakománya egy tonnányi vasáru volt. A délutáni csúcsforgalomban történő balesetben szerencsére személyi sérülés nem történt. A tűzoltók a kamiont daru segítségével emelték vissza az útra.

A hír forrásai: Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság, Objektív Hírügynökség, Lánglovagok           Fotó: Pásztói Zsolt lánglovag

 

Hát ez a szégyentelen kamion jól rálépett a Mondi első papucsára, oda lett a szép könnyűfémfelni és a gumi is. Nagyon jól látni, hogy az ajtókban lévő merevítésekből nem spórolták ki az anyagot és betöltik funkciójukat. Nem lehetett semmi ilyen közelről nézni a kamion oldalát - kerekeit, az ablakból. Nézzétek meg a jobb első elemet, mintha csak rongy lenne, úgy meggyűrődött, de az oldal index kitartott.

 

 

 

 

Ebből is látni, hogy a tűzoltók rendes emberek. Vigyáznak a Mondira, nem holmi drótkötélen rángatják, hanem szó szerint kesztyűs kézzel bánnak a nagybeteggel.                                                                                 

 

Hát igen, ez egy MK I-es benzines. Ennek a képnek a láttán kaptam a szívemhez, amikor valami foltot láttam a belső tükör tájékán. Azt gondoltam, hogy egy Mi kutyánk kölyke kártyás-ról van szó, de aztán láttam, hogy nem kékes a színe. Persze így is sajnálom.

 

 

 

 

Nézzétek a kis hamist, ahogyan békésen figyeli az út forgalmát, miközben ezekre a zsenge fákra támaszkodik. Na de lesz majd ne múlass, ha jön a „közterületis” és meglátja, hogy összetiporta a füvet.

 

Na itt rendesen fülön csípték a nagy behemótot. Remélem, jól elkalapálják majd és leszokik a Mondeok kóstolgatásáról ;-)))                   

 

Ismét egy szívet melengető kép, amin testük melegével védik a Mondit a tűzoltó bácsik az elsuhanó autók által keltett menetszél hatásától.

 

Persze az is lehet, hogy csak egy biztonságos autót akarnak közelről megnézni, hogy Karácsonyra ők is ilyet kérjenek a fa alá. Jómagam részéről kívánom, hogy minden kívánságuk teljesüljön. Megérdemlik.

                                                       Üdv        ND

v041026

 Mondeo balesetek, törések, crash, accident.