Vissza a kezdőlapra !  Szereld magad és a Sufni tuning         Az oldalsó index lámpa kivétele

 írta: ND                                         

 

 

A gyakorlati oktatás Zombi előadásában zajlott le a 2004. szeptember 3.-ai TáDés mini találkozón. Az oldalsó indexekben való izzócsere esetén sok kezdő Mondeos felteszi a kérdést "Apu, hogy megy be az elefánt az oroszlán barlangjába..." A képen látható index bura egy speciális festékkel lett lefújva, attól van ilyen sszép borostyán szine.

A  lámpafestéket egyik áruház láncban vettem, tipusa  MOTIP, ára 1800 Ft volt. Utólagos lámpa színezésre alkalmas, kivéve a fényszórókat ! ;-))) A festeni kívánt lámpát ki kell szerelni, megtiszítani, zsírtalanítani, majd megfújni egyszer vékony rétegben és száradni hagyni ( kb 1/2 h ) ezután még egy réteget kell ráfújni. - árulta el a titkos műveletet Zombi ;-)

 

 

 

 

 

A bal oldalon a műanyagban kiképeztek egy beakasztó fület, azt kell először beilleszteni. Második mozdulattal bepattintani a helyére a rugós tag oldali benyomásával. Kivételkor figyeljünk oda, hogy nem tudni melyik írányba néz a rugós tag. Ezt egy kis vizszintes irányba való mozgatással megállapíthatjuk egy pillanat alatt. Amerre tud mozdulni, arra van a rugóstag és a visszaengedés után azt feszítsük kifelé. Izzóként 5W-os foglalat nélküli, bedugós tipust kell előkészíteni (ua. mint lábtér világítás vagy a helyzetjelző)

ND                                    v040910                         Szereld magad és a Sufni tuning