Vissza a kezdőlapra !                Tanuló - Mondeok

írta: ND                                               

Úgy vélem, a képek önmagukért beszélnek. Az első delikvens hátsó ablakában egy eredeti BKV-s TANULÓJÁRAT tábla van. Valószínűleg a kollegái ajándéka volt, mivel a kocsi minden oldalán nyomot hagyott a közlekedés viszontagságai.

Például itt hátul ez valami oszlopfélével való találkozás lehet, mert ezek az oszlopok olyanok, hogy elbújnak és lesből rávetik magukat az ártatlanul tolató Mondeosra :-)

Látható, hogy a szélesség csökkentése érdekében a díszcsíkoktól is megfosztották a Mondeot, hátha így jobban elfér két akadály között. Némi festék hiány van elől is a lökhárítón, de egy Mondeot lehet ezekkel együtt is szeretni.

Mondjuk nagyon remélem, hogy a tulaj nem trolit vezet munkaidőben, mert ezt a Remixnél kaptam le parkolás közben.

 
     
 
     

 

 

 

     

Itt egy másik Tanuló - Mondeo. Ennek az a különlegessége, hogy havi rendszerességgel összetöri a tulajdonosa. Ezt már olyan magas szinten végzi, hogy ő is szégyelli és minden akció után a lakótelep másik részén parkol le. Azért, hogy ne mondhassák, hogy már megint megtörte. :-) Látható, hogy mind a négy oldala körbe lett verve, de nem egyszeri alkalomra.

Folyamatosan figyelemmel kísértem a metamorfózisát :-)

A tulaj védelmére szól, hogy igyekszik pótolni a hiányzó fődarabokat. Szerintem már biztos, hogy 10%-os Cromax kedvezménynél tarthat, mint nagy vásárló. :-)

 
     
 
     
 

v091101                   Szerkesztette:   ND