Vissza a kezdőlapra !  Adatok és jellemzők a Mondeo-ról   Egyedi prospektus MKII-ről

        Küldte, szkennelte: Mikee69         

Érdemes belekukkantani ebbe a különös hangvételű, rendhagyó megjelenési formájú prospektusba.

1999  őszét írtuk ekkor, már jó pár éve piacon volt a Mondeo és lám ennek ellenére, vagy tán pont ezért tudtak lelkesen, vevőcsalogatóan írni róla ;-)

Már a borítója is csigázza az érdeklődést. Némi Szigorúan bizalmas felírat ;-) Mondjuk ehhez hozzá kell adni, hogy ez a rendszerváltás körüli III/3-as és egyéb titkosszolgálati hír hercehurcák és népi cirkuszok idejére datálódik. Tehát egy fajta divathullámot, vevői igényt szolgált ki.

Biztos vagyok benne, hogy bejött. Akkoriban rászokott az emberek szeme, hogy az addig sohasem látott dokumentum formákra rákattanjon válogatás nélkül.

No de térjünk vissza a tartalomhoz, a forma kitárgyalása után.

Mondeo - hát erről csak jót lehet írni, na de jól is, nem olyan könnyű. Az egyes szám első személyben történő meséléstől, a bemutató személyes, baráti jelleget kapott. Nem a technikai szakzsargon és jellemzők repkednek. Inkább vásárló típusra jellemző kulcs szavakat lőnek ki, valamelyik csak szíven találja a leendő vásárlót. ;-)

Vannak, akiknek el lehet adni a gazdaságos-versenyautót is ;-)

De mindegy, hogy ki miért szeret bele? Fő, hogy szeresse ;-)

Üdv            ND

 

 

 

v060612                                                                                                                                                                                           Adatok és jellemzők a Mondeo-ról