Baráti körünk az 1993 és a 2000 között gyártott Mondeok tulajdonosai, akik számára a Mondeojuk kicsivel több, mint egy tárgy. Vagyunk páran, aki végre nagyot álmodtak és beruháztak egy használt Mondeoba. Egyszerre lett rengeteg Mondeo specifikus kérdésünk és még jó darabig elő is fordul pár. A Jobb adni, mint kapni elv alapján, a mások által megszerzett információkat, megszenvedett tapasztalatokat nem engedjük elveszni, segítünk egymáson.

Az MK I ('93-'96) és MKII ('97-'00) modell között sok azonosság van, ami azonos problémákat és kérdéseket vett fel a tulajdonosaikban, így a válaszok többnyire mindkét modellre igazak. A 2001-től gyártott MK III-asok már nagyon különböznek elődeiktől, ebből fakadóan a kérdéseik is mások.

A fórumunk Vendég parkoló részében regisztráció nélkül is tudsz kérdezni, remélhetőleg tudunk majd válaszolni is kérdésedre. Ha úgy gondolod, hogy Te is jobban érdeklődsz a Mondeod iránt, mintha csak egy kocsid lenne és szereted szerelgetni, akkor regisztrálj.  Hol? Simogasd meg a madarat!

 

A felhasználói neved kimondható legyen, mivel találkozókat is tartunk, ahol az élőbeszédben mások az elvárások a nick-kel szemben, mint egy fórumba való beírásnál.

A hozzáállásod, a megszólalásaid tűkrözzék, hogy Te tényleg egy Baráti Társaság tagja akarsz lenni. A Házi rendet, amit a regisztrációban olvashatsz kérlek vedd komolyan. Munkánk eredményét akár diktatórikus eszközök felhasználásával is meg kívánom védeni. Egyetlen fegyverünk az egerünk, de kész vagyunk bevetni halált megvető bátorsággal. ;-)

                                                            Üdv                        ND