Vissza a kezdőlapra !           Rejtett csomagtartó kombiba

                                  írta:   ND                                 

Meguntam, hogy rendetlenség van a csomagtartóban. Egy 40 x 60-as összecsukható műanyag tároló rekeszbe pakoltam eddig, de alapterületben sokat foglalt, felette meg sok szabad hely maradt. ;-(

Célkitűzésem - a csomagtartó kipakolása nélkül is minden, egyszerűen elérhető legyen, de ne legyen akadályba a tároló, ha le kell dönteni az üléseket !  ;-)

Volt a sufniban egy darab farost lemez, egy régi lyukas gumimatrac. A matrac egyik oldalát lefejtettem, annak fele a hosszába pont elég lett. Kellett még hozzá 50 db 4x10-es popszegecs, két darab tépőzár. Három lábtörlőt (40x60) vettem, amiből a hátsó borítás készült, hátulról ragasztószalaggal összefogtam őket, alul és felül behajtottam.

Munkaigényről nem beszélnék, kikapcsolódás volt megcsinálni. Amit elrejtettem ide: egészségügyi doboz, elakadás jelző (ezt tartja a tépőzár), lábpumpa, egy doboz olaj, kézmosó víz (lehet desztillált is), szerszámok, kerék kulcs, vizes kanna, esernyő, csomagtartó rudak, mosó kefe, emeléshez fakockák és még sok apróság.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegyél Te is rendet, könnyítsd meg az életed ;-)    

                                                                                  Üdv        ND

 

         v070618