Vissza a kezdőlapra !           Világító küszöbsín

                                  írta:   El Jani                           

 

 

 

v060123                             Szerkesztette:  ND

 

 Itt láthatod felszerelve ezt a kis vasárnapi tuningot, nem nagy fáradság, nem jár nagy kiadással, mégis mindenki megnézi. Pedig nem is látni a lényeget nappal. No, amikor meglátják sötétben, akkor jön a „nekem is kell ilyen…”;-)

A felszerelése egyszerű, nem igényel nagy szerszámzatot, komoly kézügyességet. A sínek hátoldala öntapadós. Célszerű a célfelületet letisztítani, zsírtalanítani, aztán elsőre a helyére ragasztani, mert az erős ragasztó nem ad második esélyt. Na jó, ha eléggé erős vagy akkor te nyertél ;-) De lehet, hogy csak egy csavart, világító asztaldíszt tudsz csinálni belőle, igaz annak sem utolsó. Szóval odafigyelj.

A tápvezeték ajtó gumicsíkja alatt van elvezetve utána a padlókárpit alatt halad a váltóig és ott megy fel középen a műszerfal aljáig. Értelemszerűen mindkét oldalról járható az út, de ez szabadon is választható.

Bekötés: A negatívot a testre kötöttem, a pozitívot pedig a lábtér világításra. Persze lehet kontaktot venni az ajtóról is, de szimpatikusabb volt és biztosabbnak tűnt, ha a lábtér világításról veszem a vezérlést. Ha az elalszik, akkor a küszöb is elalszik biztosan. Ráadásul még szerelhető helyen is van.

Dobozolva: 2 db öntapadós, világítós küszöbdísz, 1 db trafó, kábelek,  lengő biztosíték – mindösszesen volt 15 € .

Tapasztalat: Sötétben nagyon szépen világít az ALU-LINE felirat, igaz jobban örülnék egy Ford emblémának, ezen még gondolkodom. Persze valaki más is előállhat a megoldással ;-)

Üdv    El jani