Vissza a kezdőlapra !        Extrák a kesztyűtartóban?

                                  írta:   ND                            

 

Mi minden van egy női ridikülben? Nem probléma, ha nem tudod. De azt jó tudnod, hogy mi kellene Mondid kesztyűtartójába;-)

A képen látható fóliázott, 12 kockás, egyszer használatos fényképezőgép az áruházláncokban 250 Ft-ért kapható. Vaku nélküli, de a 200 DIN-es alapanyag elég jó képekhez. Miért kell ez neked? Hát ha egyszer a biztosítónál üldögélsz, hamar megvilágosodsz. ;-) Elég egy kis koccanás és értelmet nyer a képi rögzítés lehetősége.

Takarékoskodjál a kockákkal! Tervezd meg, mit akarsz rögzíteni. Külön kapd le mindkét kocsi sérült oldalát, két-két oldalról. Aztán legalább négy olyan képet, ahol az egymáshoz és a környezethez lévő poziciójuk látható. A közlekedési táblákat is vedd be a kép szélére! Biztos ami biztos, lőjj egy olyat is ügyesen, amin a másik sofőr arca is látható a kocsik mellett. Amíg ezzel foglalatoskodsz, addig megnyugszol, határozottságot és magabiztosságot sugárzol.

Hát ez egy olyan több funkciós, "újságos" autóslámpa (Sooters).

A végén hagyományos lámpaként világít, persze az izzója nem hagyományos;-). A fehér műanyag mögötti fényforrás hatására egyfajta szórt terű fényt kapunk, ami nem vakít el, ha éppen szereléskor átellenbe kerül. A sárga műanyag alatti részben az izzó villog szakaszosan, egyfajta vészjelzés gyanánt. Ezt célszerű az elakadt kocsi mögött távolabbra kihelyezni. Gondoltál már arra az esetre, amikor elektromos hiba végett nincs vészvillogód?

A figyelem felhívás céljából a mellékelt kis sárgás kupakot fel kell tekerni a lámpa végére és a hagyományos  lámpából nyerünk egy olyan eszközt, amit a filmekből ismerhetünk. A földi személyzet a gurulón a repülőgépet irányítja ilyennel. Szükség esetén ezzel, már messziről jól látható jelzést tudunk adni. 3x 1,5V Góliát kell hozzá.