Vissza a kezdőlapra !     Minitalit Szombathelyen - 2004.10.22.

 

Összejött pár lelkes Mondeos egy péntek délután, sőt még a szomszéd vármegye képviselője is eljött (Iwan)  ;-)))

Jól éreztem magam, mivel nem fogtak le erősen, gyorsan szétkaptam Cody rádióját, ott is hagytam neki az ülésen darabokban ;-))) De ennek örült, mert másnap a frissen vásárolt izzót könnyen tudta cserélni.  Érdekfeszítve hallgattam Nagypele autó feltörési módszerét, mielőtt valaki rosszra gondolna mi mindketten a sajátunkat törtük fel ;-(((

 

 

 

Iwan jóvoltából megszemléltünk a technika újabb vívmányát, a szivargyújtóba dugható MP3-as lejátszót.

Ami rádió frekvenciás átvitel segítségével szórja szanaszét az éterbe a zenét. Három fix frekvenciából választhatjuk ki a kedvezőbbet. A zene tárolása egy usb pendrájvon történik. Ki is próbáltuk, a közelebb álló kocsimban lévő 2006-os nem fogta, a távolabb álló 2006-os fogta ;-( Persze itt nem az a lényeg, hogy a parkoló autókba zenét szolgáltasson, csak a hatáskörét nézegettük.

 

 

 

 

Ott volt még Matyi is. Az ő autóját csak kutyafutában néztem meg. Mi látni való lehet számomra egy MKIII ezüst, full sötétített ablakos kombin? Álmodik a nyomor? Persze azért körbe loholtam párszor a szemerkélő esőben ;-)))

Miután leültünk kávézni Iwan nagylelkűsége árán és pénztárcája kárán ;-)))  , még beszélgettünk erről – arról. Na akkor jutottam el addig, hogy megkérdezem Matyit, mivel foglalkozik? Válasz zenél. Tekintettel arra, hogy csak harangozni tudok kottából, nem feszegettem a témát.

Na aztán, amikor vasárnap kinyitottam a Vas Népe vasárnapi kiadását és egy ismerős arcon akadt meg a szemem, hisz vele ültem szembe pénteken az asztalnál döbbentem meg. Hát szégyeltem tájékozatlanságomat  ;-(((   Matyi ezúton is gratulálok sikereidhez.

Mondjuk az nem tetszett, hogy a honlapodon a „bömbit” jelölted meg kedvenc autódként. Amikor az általam látott MKIII-asok közül tiéd a legszebb, még a kis jobb hátsó horpi ellenére is. A besötétített üvegek (még az első is!) feldobják az ezüst nyilat, a kombi mivolta külön is megdobogtatta a szívem. Itt egy kép róla, ha valaki vitatkozni akar velem ;-)))

 

 

 

 

Persze aki úgy suhan, mint a nyíl, annak védelemre is szüksége van. Egy újabb fegyver került elő. Láttam már Mondeoban uzi tárolót, második világháborús bombát, most meg radar elhárító radart ;-))) Persze gondolt ő a tűzbe hozott hallgatóságra is, kéznél van egy már használható méretű tüzoltó készülék is.

 

 

 

 

 

S vajon mit hallgat a mulatós zene koronázatlan vasi királya a Mondeo zenegépén? A saját zenéjét, vagy valaki másét?

 

Egy kis magán gondolat. Tanuld meg behúzni a kéziféket!!! Ez vonatkozik a parkolóban leállított kocsira épp úgy, mint az életre. Ott is be kell húzni néha, hogy minél tovább élvezhesd a Modidat, aki saját testével védi a te testedet ;-)))

Üdv               ND

v041105