Vissza a kezdőlapra !    Minitali Győrben 2004.11.28.

MiniTali volt  Győrben 2004 november 28.-án. A tíz meghívottból három ott volt, egy igazoltan külföldön ;-) Ott volt Citrom,  Nolfi és Tgabor. Tgabor kilométerórája hozta létre a talit.

Volt egy kis közjáték is. Képzeljétek Gábor szétszedett műszerfallal közlekedett a 10-esen (az első ülésen volt minden), állítjuk éppen a mutatót, amikor a rend őrei igazoltatást eszközöltek rajtunk. Mindketten átestünk rajta. Gábor lehetett a szerencsésebb, mert viszonylag megértőbb közeg jutott neki. Végül én sem panaszkodhattam, mivel adategyeztetés után, miután prezentáltam a 2005-ös Kötelező biztosítási papíromat, elfogadták, hogy be van fizetve ez évre is. (A gondot az okozta, hogy félévkor kivontam a forgalomból az előző kocsim és a bonusz átvitele során jóváírták azt az összeget és nem kellett fizetnem, így papirkát sem küldött a biztosító. ) A lényeg legyen mindig nálatok valami befizetési csekk, vagy azt helyettesítő kivonat. Azóta már beszereztem egy igazolást a biztosítótól.

 

 

 

 

 

 

 

Képzeljétek, miket láttam, fényszóróüveg mosó fúvókákat. Persze sokan vannak, akiknek ez nem újdonság. Nekem igen, és egyszerre kettőt is, egy színre fújt és egy két színűt. Ez csak a legelső Mondikon van.

Hát most nézzétek ezt a szépséget. Majd leültem tőle, ő már ültetett ;-))) S a „gaz” gazdája el akarta adni. Hol kapna még egy ilyet?

Belül is tip-top ám!

v041214

 

                      Üdv              ND