Vissza a kezdőlapra !    Minitali Szombathelyen - 2005.03.26.

írta:  ND                      

Lelkes kis csapat jött össze aznap. Kiegészültünk Fiestával és egy BMW-vel is ;-) Kik voltak ott? Huh, megpróbálom, csak úgy kocsi sorrendben  Cody, Matyi (BMW), Matyi Édesapja (Mondeo), Nagypele, Fisscher, Droone, Hakapeszik (Fiesta) és jómagam. Azonkívül, hogy jól éreztük magunkat, láttam sok érdekeset. Miket is láttam? Először megcsodáltam Matyi BMW-jét, hát volt mit nézni rajta ;-) Utána megnéztem Nagypele matricázását és Fisscher audió rendszerét, persze a kocsi sem maradt ki. Beszédtéma volt a kiolvasási tapasztalatok, a vésett kontra vésetlen üveg beépítése és még pár tucat röpke kérdés. ;-))) Lássuk akkor az off autót ;-)

 

 

 

 

 

 

 

Matyiról tudni kell, hogy volt egy MKIII-asa, tuningolt motorral, hűtlen lett hozzá, persze ezeket a képeket nézve részemről megadom a felmentést ;-))) Bár azt mondta, hogy látott valami csoda Mondit odakint, ugy, hogy lehet, hogy visszaül ;-)

Édesapjának is van egy MKIII-asa, akit ki is csábított hozzánk pár percre. Körbe fotóztam kívül- belül, akkumulátort is keresgéltük benne, hasztalan ;-) Belseje kissé puritán benyomást keltett bennem, keveredve az eleganciával. Kiemelném a finom bőr üléseket és a szép kárpit kidolgozást.  Nagyon tetszett a hátsó ajtó és okosságai. Külön nyitható az ablak, az ajtó nélkül! A hátsó mennyezetbe lévő hangszórók. A csomagtér elválasztó roló egy mozdulattal felhúzható és leengedhető. A hátsó ajtóba beépített figyelmeztető piros lámpa, az ajtóba beépített szerszám és elakadásjelző háromszög tároló kialakítása, de említhetném a két oldalt lévő tágas tárolóboxot, ami szép lezáróval van elfedve. Az már csak hab a tortán, hogy a hátsó ajtót nem kell csapkodni, gondol egyet és behúzza magát ;-)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kíváncsian vártam Nagypele matrica tuningját.

Anno a Cromaxban nézegettem ilyen szettet, kb 25 eFt volt. Mivel nekem eleve ez a "fabetétes" ghia verzió van benne, nagyon nem voltam érintve, de az ajtó nyitó és a légterelő körüli matrica izgatta a fantáziámat. Tetszik. A 3D-s hatás és például, ahogy körbeöleli a rádiót, kiemeli a sötét háttérből az egyes elemek körvonalait. Nagyon feldobja a szürke hátteret, a folthatás révén még jobban odavonza a szemet. A betétek egységes árnyalatúak, csak a fotózás során nem figyeltem a fehéregyensúly és a vaku színmódosító hatásaira. Mint Nagypele elmondta, hogy véletlenül és nagyon jutányosan jutott hozzá ;-)))

 

 

 

 

 

 

 

 

Fisscher audio rendszere magáért beszél.

Meg is hallgathatod, illetve nézheted hogyan látta a fényképezőgép a mélynyomó membránjának mozgását ;-))). Innét töltheted le  ( mpg, 9sec, 975 kB)

Az 1 Farados digitmultiméterrel tuningolt kondenzátor, az ujjnyi vastag átlátszó kábel kavalkád, a szép kialakítás, erre mondják, hogy még a bugyi is könnyebben csúszik le a lányokról ? ;-))) Persze a hangulatvilágítás is meg van hozzá ;-)

Pár paci is beszorult a motorház tető alá (V6), természetesen hozzájuk illő gumin keresztül szaggatják az aszfaltot és nem is akármilyen krómvégen ontják ki leheletüket ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A ragasztott rendszámtábla gyári és engedélyezett, bár az engedély megszerzése nehézkes volt.

De megérte, ez a rendszámtábla ezen a szép lökösön nagyott lök ;-))

A belső is tetszetős, kevés világos Mondit láttam, ez meg egy szépen felszerelt ghia, minden finomsággal ellátva.

Üdv          ND

v050327