Vissza a kezdőlapra !        Minitali - 2005.07.28.

írta:  ND                       

 

 

 

Szóval az úgy kezdődött, hogy ha találkozunk ketten, akkor lehetünk már többen is, ahhoz képest hogy nem volt tolongás a jelentkezéskor szép számmal összegyűltünk. ;-)

Valahogyan összeszedem, kik voltak ott. A könnyebbik végén kezdve, ott volt AndrásM, Iwan, Fusim, Csabesz, Csaba, Dy, BPéter, Citromhéja, El Jani és jómagam. A képről a két piros kocsi maradt le ;-( De mindkettőről rendelkezem bizonyító erejű fotókkal ;-)

 

Minden híreszteléssel szemben, ez nem csak kombi találkozó volt, a két piros Mondi direkte nem kombi volt ;-) Szép szimmetrikusan sorakoztunk fel, valahogy úgy jött ki, hogy Csabesz beállt középre a pirossal, jobbról balról sötét kombik, míg a két szélén a fehér kombik zárták a sort.

A találkozón ott volt Szaby is a verseny járgányával, némi hibakód kiolvasás céljából és jól megsasoltuk az autóját.

 

 

 

Elnézést, hogy most nem tudok korrekt részletes képes beszámolót prezentálni, de jobbára kocsit szereltem, mert másnap vizsgára vittem. Ami sikerült is, 42 eFt -ba volt a felkészítéssel együtt. Olajcsere is aktuális volt, amúgy is célszerű a zöldkártyával összekötni a cserét.

Kicseréltem a pollenszűrőt, a levegőszűrőt és az üzemanyagszűrőt a TáDén. Eközbe nem tudtam igazán fotózni, sem ezen akciókat, sem azokat, amik párhuzamosan ez időben történtek. ;-(

AndrásM is pollenszűrőzött, BPéter villogtatott, miután kinézelődtünk és kimosakodtunk leültünk beszélgetni. De most korábban takarodót folytunk, mert az utóbbi alkalmak 22-órái végét otthon nem nézték jó szemmel ;-)

 

 

 

 

 

A pollenszűrő csere alatt feltünt, hogy a turbo hűtője mintha megtollasodott volna ;-)

A héten volt egy galambom és egy verebem, a galambot láttam magam mögött gurulni, a verebet nem. A hülye galamb öngyilkos akart lenni, a többiek elrepültek, ez meg nekem ;-( No visszatérve a verébre, mert ügye az is madár, tollas ;-) Némi kutakodás után felleltük és kiszereltük ezt a tollas tuningot a motorháztető alól. A TD díszrács, mint egy repülőszárny nyomja oda fel a menetszelet, ami aztán a burkolat és a motorháztető között átsuhanva hűti a turbót. Na oda szorult be a veréb koma ;-(

 

 

 

El Jani szabadidejében csinált egy kis kilincs tuningot.

Adok neki egy kis előnyt, hogy a kopásállóságot lássam, aztán valószínűleg benevezek jómagam is egy ilyen kis festésre. Látni a képen is, hogy kifogástalan.

 

 

 

 

 

Citromhéja  TáDéja megérdemli ezt a Turbo nyomásmérőt, mert megy mint a mérgezett egér ;-) Próbáltam fényképezni, videóra rögzíteni a mutató mozgását, de amikor odalépett én mindig csak a belső világítást tudtam lefotózni a hátsó ülésről  ;-)

 

 

 

 

Az alábbi képeken Fusim beavatkozásaiból gyűjtöttem egy csokrot össze a teljesség igénye nélkül ;-)  (a kék visszajelzőket majd legközelebb ;-)  )

Csodáld meg a műszerek króm karikáját, csodálkozzál a kék első - hátsó  lábtér világításon, a teleszkópos motorház kitámasztón és a fehér burkolatú sárga izzójú oldalsó indexen. ;-)

Ez a Mondi nagyon jó gazdihoz jutott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

v050805

 

  Üdv    ND