Vissza a kezdőlapra !      Igazi vízparti Party tali - 2007.04.22.

írta:  ND                      .

Eljött a nagy nap, a jól sikerült őszi Party talik nyomán megszületett a tavaszi Party tali. Úgy gondolom, hogy a sikerességéről elárul valamit, ha többek be akarnak iktatni egy köztes nyári, két napos, ott alvós Party talit is ;-) No de ne szaladjunk előre ennyire ;-) Ez a nap nem a szerelgetéseké volt, hanem a pihenésről és az eszem-iszomról szólt.

 

 Hát az odajutás már kalandos volt, néhányan beiktattak kisebb kitérőket. Voltak, akik megnéztek más helységeket, volt aki azt sem tudta hová megy, csak a GPS vezérelte útját, másoknak nem volt eléggé szimpatikus a lefordulást jelző tábla (másik meg nem volt ;-) ). Lényegében célba ért mindenki.

 

Akik eljöttek: Akinda, AndrásM, Bazs77, BPeter, Citromhéja, El.Jani, Gikan, Iwan, Kakukk, McAlone, Mikee69, ND, RLaca, RLala, Kaya. Ne számold, tizenöt kocsi. Felmentéssel páran távol voltak, sajnáltam őket, egyrészt kimaradtak a jóból, másrészt velük még jobb lett volna.

A horgász szekció már korábban elfoglalta a támadási pozícióját, páran egy város széli parkolóban gyülekeztek. Ott láttunk egy VW kisbuszos társaságot, ők is taliztak. Mit ad a sors, már állt a tűzünk, mikor ott mentek el mellettünk ;-) Ebből is látni, hogy nem attól lesz valaki Valaki, hogy milyen autót vesz, hanem, hogy keresi más jó emberek társaságát.

 A jövő Mondeos generáció igényei is ki volt szolgálva, korán kell rászoktatni őket a jóra ;-)

Volt ott ugráló, indián sátor és alagút is.

A legfiatalabb résztvevő sem maradt éhesen ;-)

 

A szöszi angyalka is nyalta a szája szélét a sok finomság után ;-)

 

 

 

 

De ne gondoljátok, hogy csak a kicsiknek forgott a gondolata a kaja  körül. Volt aki még számítógépezés közben sem eresztette a tányérját, nehogy már valaki elvigye közbe ;-)

 

Volt itt terülj - terülj asztalkám mindenütt. Még a kóbor kutyák is megjegyezték ezt a napot, legalábbis pár napig nem korgott a gyomruk, nem néztük el, hogy valaki is éhesen maradjon.

 

Hát ez csak úgy néz ki mintha asztal volna. Eléggé forró élményben lenne része annak, aki rátámaszkodna egyet pihenni :-)

 

Ez egy ökör sütés kicsiben ;-)

        

Látni milyen leleményesek és lustácskák vagyunk ;-) No de mi megadjuk a módját, hogy szelet kavarjunk ;-) Volt komoly kompresszortól kezdve számítógépből származó ventillátorig minden féle segédberendezés ;-)

 

 

 

Ez már a második félidő a csocso asztalon ;-) Ezekre is igaz, hogy hírmondó sem maradt belőlük ;-)

 

Itt éppen egy harckocsi akna szerű valami hatástalanítása történik, némi segédeszközzel.

 

Nagy kő esett le a szívünkről, nem voltunk veszélyben.;-)

 

No ezzel a játék teherautóval a felnőttek játszottak ;-)

 

Kész kommunikációs központ állt a rendelkezésünkre.

 

Csendélet, itt még vár a nép ;-)  

 

Volt ott árnyék is, kész kánaán ;-)

 

Tele gyomorral is ment a szerelgetés. ;-) No nem csak ennyi volt, több autót szétszedtünk, volt aki csak annak örült, hogy nem az övét ;-) Persze alkottunk, ötleteltünk, nézegettünk ezt - azt.

 

Ezt a halat nem Mondival ütöttük el ! Közös munka eredménye, egyikünk meghívta ebédre, egyikünk kihozta a vízből és a többiek csodálkoztak a nagy hal láttán ;-) Megkegyelmeztünk neki.

 

Itt már gyérebben ültünk, többen a partoldalra mentek sziesztázni.

 

Hát igen, a kombik dominálnak errefelé ;-)

 

No nem kell megijedni, nem ott szedtük szét ennyire a féket, csak konzílium volt felette ;-)

 

Voltak akik még a közeli hegyet is megmászták. Másoknak még felnézni is fárasztó volt olyan magasra, igaz a tányérjukban sokkal több látnivaló volt ;-)

 

 

 

Záró képként a tetthelyről tennék be egy szép képet emlékeztetőül.

Köszönöm Mindenkinek, hogy eljött.

 ND

 

                                   

 v070423