Vissza a kezdőlapra !        Kormánybőrözési tuning

írta:  ND                        

Adva van egy 1997-s kopott felületű kormány és egy szebbre vágyó tulaj, aki nem sajnálja rá időt és pénzt, hogy megtalálja álmai beteljesítőit. A képen láthatót nem a mostani tulajdonosa koptatta el ezt.

A képen látható a kopás mértéke. Furcsa, hogy nem a 10 - 10 -es fogáson található, hanem középen fent. Ez elég furcsa vezetési stilusra enged következtetni. Próbáld ki nyugodtan ;-(

A bal oldali kormány az ilyen volt, a jobb oldali az ilyen lett változat ;-) Felesleges magyaráznom a különbséget, a vezetés egészen más élvezetet jelent egy ilyen tuninggal.

 

 

 

 

 

A váltógomb csavaros rögzítésű, a közepe kitolható. A bal oldali képen az előkészített gomb látható, a jobb oldalin a kész gomb.

 

 

 

 

A bal oldali a gyári varrást mutatja, hát ahhoz képest sokkal finomabb az új, ragasztással ötvözött bevonat ( kézi varrás !!)

 

 

 

 

 

 

 

 

FELL-SER Kft.  - autókormány, sebességváltókar-szoknya és gomb bőrözés

6000 Kecskemét-Kadafalva, Pécsvárad u. 14. Tel./Fax: 06-76/470-029

Hol találod? M5-ről Dunaföldvár-Kecskemét (nyugat) lehajtónál befordulsz Kecskemét felé, az Auchan előtt lévő körforgalmon átmész a városba, az első jobbra fordulási lehetőségnél elfordulsz Ballószög felé. Felüljárón át Kadafalva felé, a tábla után balra a negyedik utca. Az utca bal oldalán hátul az udvarban találod a műhelyt. Hétköznap kettőig dolgoznak, hétvégén nem.

Tíz kutya van szabadon, nem veszélyesek, csak Churchhill-t kerüld, ő butasága folytán veszélyes. Melyik az? Rá fogsz ismerni, ha kicsit jártas vagy az angol kutyafajtákban. ;-)

 

 

 

A felső képen nézd meg figyelmesen, hogy a gyűrődésekkel hogyan nyelették el a felesleges anyagot és ezzel, hogyan szolgálják a csúszás mentesítést.

A lenti képeken láthatod a váltókar szoknyáját, amit még rá kell dolgozni a keretre alul pár tűzőgép kapocshoz hasonló elem segítségével. Az alakja eléggé girbe gurba, de ilyen kell rá. Nem is egy leány álom a varrása ;-(  Felső végén egy gyors kötöző segítségével rögzíthetjük majd. A végeredény látványa kárpótol minket a fáradozásunkért.

 

 

Nézzétek meg az ujj helyeket a kormány hátsó oldalán. Ügye szívesen kipróbálnátok ?  ;-)

A kormányon az eredetivel egyező három helyen van varrás, 10 - 10-nél és 6 óránál.

A munkájukkal más autómárkák fan-jai is elégedettek. Például a Stilo vagy a Megane rajongók - az utóbbiak honlapján a kedvezmények alatt rákattanva a cégre, még láthatsz is pár képet róluk munka közben.

A árakról nem írnék semmit, mivel az nem lenne időálló. Egy telefon és tudod.

A lenti képeken a kűrt csatlakozóját  (piros nyíl) és a "nyomógomb" lepke mechanikáját figyelhetitek meg.

 

 

 

 

v050709

 

Üdv    ND